LINGUAVOX, S.L. er en integreret sprogserviceleverandør der tilbyder oversættelser i alle sprogkombinationer og som består af tre specialiserede afdelinger:

ü      Juridisk og Økonomisk Afdeling

LinguaVox's juridiske og økonomiske afdeling tager sig udelukkende af oversættelsen af juridiske, økonomiske og finansielle tekster, værende de sig statsautoriserede oversættelser eller ej.

ü      Videnskabelig og Teknisk Afdeling

LinguaVox's videnskabelige og tekniske afdeling udfører oversættelser af højeste kvalitet i alle videnskabelige, medicinske og tekniske fagområder: en enestående arbejdsstandard udført af professionelle medarbejdere med mange års erfaring indenfor oversættelsesbranchen og med en bred teknisk baggrund.

ü      IT, Software-lokalisering og DTP-Afdeling

LinguaVox's IT- og DTP-afdeling er specialiseret i oversættelse, versionering og evaluering af IT-programmer og DTP-servicer.

Vi har en af de største databaser med oversættere på markedet og kan defor tilbyde dig en hurtig service af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Derudover vil alle opgaver, der bliver os betroet, modtage den samme effektivitet og kvalitet uanset deres længde, hast eller sværhedsgrad.

Vores grundige kvalitetskontrol garanterer, at alle oversættelser bliver afleveret tro mod originalen og indenfor den aftalte deadline.

Alle henvendelser vil modtage en personlig behandling af vores koordinator-team, som udarbejder et gratis, uforpligtende prisforslag til kunden. Sæt dig i kontakt med os, og indenfor 24 timer vil du modtage et skræddesyet prisforslag.

(c) LinguaVox, S.L. www.LinguaVox.net