Certifierad översättningskvalitet

Den viktigaste aspekten av alla översättningsarbeten är noggrannhet. På LinguaVox är vi mycket stolta över kvaliteten på våra översättningar och över våra nöjda kunder i hela världen, vilket garanteras av vårt System för tredubbel kvalitetsgaranti.

1) ISO 9001 Certifiering av ledningssystem för kvalitet

Vårt ledningssystem för kvalitet som är certifierat enligt ISO 9001 garanterar att våra kunder, vår projektledning och våra översättare enkelt kan spåra alla översättningars framåtskridande och status.

Systemet garanterar att alla filer och personer som är involverade i projektet identifieras och lokaliseras direkt. Detta ger transparens i arbetet och är dessutom miljövänligt.

2) ISO 17100 Certifierad översättningstjänst

Vi sätter ribban högt för våra översättningar. Den enastående kvaliteten på Linguavoxs översättningar garanteras av ISO 17100 kvalitetsstandard (tidigare SS-EN-15038). Denna standard fastställer riktlinjer för att garantera hög kvalitet på översättningar och oberoende granskningar. Den garanterar dessutom att vi endast använder kvalificerade och erfarna översättare.

3) Intern kvalitetskontroll

Alla översättningar kontrolleras internt för att upptäcka eventuella oriktigheter, i en process som övervakas av våra senior projektledare. Alla våra projektledare är passionerade språkälskare med tidigare erfarenhet av och studier i översättning, med oklanderlig detaljnoggrannhet och full förståelse för behovet av noggranna och felfria översättningar.