Traducători autorizați din spaniolă în română

Bitoul nostru de traduceri este specializat în traduceri autorizate în limba spaniolă. Colaborăm cu traducători autorizați de limba spaniolă din toată Spania și vă putem oferi traduceri autorizate pentru orice fel de documente.

Pentru a solicita o estimare de preţ gratuită fără niciun fel de obligaţie, trimiteţi-ne un mesaj la această adresă

Traducători autorizați din română în spaniolă

Trebuie să traduceți un certificat de cazier juridic, un pașaport, un livret de familie, o C.I., un certificat de celibat, un certificat de naștere sau deces sau un raport medical și căutați traducători autorizați din română în spaniolă? Vreți să traduceți un testament, un certificat de sănătate, bilanțurile contabile ale societății dumneavoastră, un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil, un permis de conducere, o diplomă universitară sau orice alt document din română în spaniolă? Biroul nostru vă oferă servicii de traduceri oficiale din română în toată Spania: Madrid, Barcelona, Valencia, Castellón, Toledo, Cuenca, Guadalajara, Cidudad Real, Zaragoza, etc.

Traducători autorizați din spaniolă în română

Ați urmat un master sau un curs de postgrad în Spania și aveți nevoie de traducerea autorizată din spaniolă în română a dosarului academic și a diplomelor universitare pentru a vă echivala studiile în țara dumneavoastră? Dacă ne trimiteți o copie scanată a actelor pe care doriți să le traduceți vă vom trimite gratuit o ofertă de preț pentru traducerea autorizată oficială, semnată și ștampilată de un traducător autorizat de română, atestat de autoritățile spaniole. Prețul final include costurile de expediere a traducerii oficiale în română prin scrisoare normală sau recomandată. Traducătorii noștri oficiali de română trimit traducerile autorizate pe hârtie către orice localitate din Spania sau din lume: Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Almería, Málaga, Sevilla, Córdoba, Zamora, Valladolid, Salamanca, Jaén, etc.

Traduceri tehnice din română în spaniolă

Biroul nostru de traduceri se mândrește cu aproape 15 ani de experiență în domeniul traducerilor tehnice și autorizate din română în spaniolă.
Traducătorii niștri tehnici din română în spaniolă sunt absolvenți ai unei facultăți, în general de Traducere și Interpretariat sau Filologie, cu experiență de peste 2 ani în domeniul traducerilor tehnice: industria automobilistică, ingenerie, mașini-unelte, telecomunicații, medicină, etc. De asemenea, vă putem ajuta să traduceți în spaniolă website-ul firmei dumneavoastră.

Interpreți de română

Căutați un interpret spaniolă-română care să vă însoțească în timpul vizitei la clienții dumneavoastră din Spania? Veți cumpăra sau vinde o locuință în Spania și aveți nevoie de un interpret autorizat pe limbile spaniolă -română pentru o traducere orală la notariat?