DANSK-FRANSK OVERSÆTTELSER

Hos LinguaVox specialiserer vi os i oversættelser fra dansk til fransk og oversættelser fra fransk til dansk. Men vi tilbyder også oversættelser inden for mere end 1500 forskellige sprogkombinationer, inklusiv kombinationer af minoritetssprog.

Hvis du betror din dansk-franske oversættelse til vores ISO 9001/ISO 17100 certificerede oversættelsesbureau, så vil mindst tre personer tage del i den franske oversættelse af dine dokumenter: en oversætter, som oversætter til hans/hendes modersmål, en revisor, som er specialiseret i det relevante emne, som vil sammenligne kilde- og måltekst og foreslå forbedringer og endelig en af vores projektkoordinatorer, som vil føre opsyn med alle projektfaserne og udføre den endelige kvalitetskontrol før levering.

Bed om et helt uforpligtende, gratis tilbud på dansk-fransk oversættelse.

DANSK-FRANSK OVERSÆTTELSESSERVICE

  • Vi tilbyder også autoriserede, officielle, medicinske, farmaceutiske, videnskabelige, finansielle, juridiske, marketings, turisme, patent og hjemmesideoversættelser og en tolkeservice. Fortæl os hvad du vil have oversat (hjemmesider, dokumenter, manualer, en præsentation, en rapport, et patent, officielle dokumenter, etc.), og vi giver dig et uforpligtende tilbud inden for 1 arbejdstime.
  • Vores oversættere oversætter til fransk til Frankrig og til Canada (canadisk fransk).
  • Fransk er det officielle sprog i 31 lande.