DANSK-TYSK OVERSÆTTELSER

Hos LinguaVox specialiserer vi os i oversættelser fra dansk til tysk og oversættelser fra tysk til dansk. Men vi tilbyder også oversættelser inden for mere end 1500 forskellige sprogkombinationer, inklusiv kombinationer af minoritetssprog.

Vores kvalitetskontrolsystem er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001 og vores Tyske Oversættelsesservice i overensstemmelse med ISO 17100. Hvis du betror din dansk-tyske oversættelse til os, vil en oversætter oversætte dokumenterne til hans/hendes modersmål, en revisor, som er specialiseret i det specifikke emne vil sammenligne kilde- og måltekst og foreslå rettelser og endelig vil en af vores projektkoordinatorer overvåge alle projektfaserne og udføre den endelige kvalitetskontrol før levering.

Bed om et helt uforpligtende, gratis tilbud på en dansk-tysk oversættelse.

DANSK-TYSK OVERSÆTTELSESSERVICE

  • Vi tilbyder også autoriserede, officielle, medicinske, farmaceutiske, videnskabelige, finansielle, juridiske, marketings, turisme, patent og hjemmesideoversættelser og en tolkeservice. Fortæl os hvad du vil have oversat (hjemmesider, dokumenter, manualer, en præsentation, en rapport, et patent, officielle dokumenter, etc.) og vi giver dig et uforpligtende tilbud inden for 1 arbejdstime.