LinguaVox OVERSÆTTELSESBUREAU

LinguaVox Translations er et oversættelsesbureau med kontorer i Europa og USA, som tilbyder oversættelser inden for næsten alle sprogkombinationer og specialeområder: fra generelle og kommercielle, til tekniske og videnskabelige oversættelser, officielle autoriserede oversættelser, medicinske og farmaceutiske oversættelser, hjemmeside- og webstedsoversættelser og software og computerspilslokalisering. Hvis du betror dit oversættelsesprojekt til LINGUAVOX, vil du få en oversættelse med tredobbelt kvalitetsgaranti:

 • 1. Kvalitetsvaretagelsessystem certificeret til ISO 9001
 • 2. Oversættelsesservice certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Denne europæiske standard, som er særlig for oversættelsessektoren, dikterer at en oversættelsesservice skal bestå af mindst to forskellige og påkrævede faser: oversættelse og uafhængig revision (af en anden end oversætteren) og definerer klart oversætternes professionelle kompetence og ligeledes sprogrevisorernes (formelle videregående uddannelse i oversættelse (anerkendt uddannelse); tilsvarende kvalifikation i ethvert andet emne plus mindst 2 års dokumenteret oversættelseserfaring; eller mere end fem års dokumenteret professional oversættelseserfaring).
 • 3. OVERSÆTTELSE + UAFHÆNGIG REVISION + INTERN KVALITETSKONTROL.
  Mindst tre personer tager del i oversættelsen af dine dokumenter: en oversætter, som oversætter til hans/hendes modersmål, en revisor, som er specialiseret i det relevante emne, som vil sammenligne kilde- og måltekst og foreslå forbedringer og endelig en af vores projektkoordinatorer, som vil føre opsyn med alle projektfaserne og udføre den endelige kvalitetskontrol før levering.

OVERSÆTTELSESSERVICE

 • Af alle slags materialer. Oversættelse af bruger-, service- og tekniske manualer, selskabers hjemmesider, computerprogrammer, blade og aviser, akademiske artikler og udgivelser, reklamemanuskripter, virksomhedsdokumentarer, computerspil, etc.
 • Inden for næsten alle sprogkombinationer. Vi har over 8000 freelanceoversættere i vores database, og vi kan tilbyde oversættelse af mere end 1500 forskellige sprogkombinationer, inklusiv kombinationer af minoritetssprog.
 • I de mest hyppigt anvendte softwarepakker. Oversættelse i specifikke oversættelsesprogrammer såsom SDL, Trados, Déja Vu eller Star Transit, layoutprogrammer såsom Framemaker, Pagemaker, InDesign, Adobe Illustrator, Quark eller lokaliseringssoftware såsom Corel Catalyst eller Multilizer.
 • Inden for den tidsfrist, som du angiver. Vi har stor erfaring med håndtering af hastende oversættelsesprojekter inden for stramme programmer.
 • Kvalitetsoversættelser. Vi holder vores ord… på alle sprog.
 • Vi tilbyder også tolkeservice i Spanien og andre lande. Konsulter os uforpligtende.

Hvis du ønsker yderligere information om LinguaVox, så bed os om en præsentation med detaljeret information om vores kvalitetssystem og vores priser for oversættelse af mere end 550 sprogkombinationer.  Præsentationen findes i øjeblikket på engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk og catalansk.