NORSK-FRANSK OVERSETTELSER

LinguaVox er spesialister i oversettelser fra norsk til fransk og fra fransk til norsk. Vi kan imidlertid også tilby oversettelser i over 1500 andre språkkombinasjoner, inkludert kombinasjoner av minoritetsspråk.

Hvis du overlater din norsk-fransk-oversettelse til vårt ISO 9001/ISO 17100-sertifiserte oversettelsesbyrå, vil minst tre perosoner ta del i den franske oversettelsen av dine dokumenter: en oversetter som oversetter til sitt eget morsmål, en korrekturleser med spesialkunnskap innen det aktuelle fagområdet som vil sammenligne kilde- og måltekstene og foreslå endringer, og til slutt en av våre prosjektkoordinatorer som vil kontrollere alle fasene av prosjektet og foreta endelig kvalitetskontroll før levering.

Be om et uforpliktende, gratis prisoverslag for norsk-fransk oversettelse.

NORSK-FRANSK OVERSETTELSESTJENESTE

  • Vi tilbyr også autoriserte og offisielle oversettelser, oversettelser innen medisin, finans, jus, markedsføring, turisme, patent og nettsider samt tolketjenester. Fortell oss hva det er du ønsker å få oversatt (nettsider, dokumenter, manualer, en presentasjon, en rapport, et patent, offisielle dokumenter osv), så gir vi deg et uforpliktende prisoverslag innen 1 time i kontortid.
  • Våre oversettere oversetter til fransk for Frankrike og fransk for Canada (kanadisk fransk).
  • Fransk er et offisielt språk i 31 land.