NORSK-ITALIENSK OVERSETTELSER

LinguaVox er spesialister i oversettelser fra norsk til italiensk og fra italiensk til norsk. Vi kan imidlertid også tilby oversettelser i over 1500 andre språkkombinasjoner, inkludert kombinasjoner av minoritetsspråk.

Vårt system for kvalitetsstyring er sertifisert i henhold til ISO 9001, og vår italienske oversettelsestjeneste i henhold til ISO 17100. Denne europeiske standarden, som er spesifikk for oversettelsessektoren, fastsetter at en oversettelsestjeneste må bestå av minst to adskilte og obligatoriske faser: oversettelse og uavhengig korrektur (utført av andre enn oversetteren) og gir en klar definisjon av profesjonell kompetanse for oversettere og korrekturlesere (høyere utdanning innen oversettelse (godkjent grad); tilsvarende kvalifikasjoner innen et annet fag pluss minst to års dokumentert erfaring innen oversettelse; eller over fem års dokumentert profesjonell erfaring innen oversettelse).

Be om et uforpliktende, gratis prisoverslag for norsk-italiensk oversettelse.

NORSK-ITALIENSK OVERSETTELSESTJENESTE.

  • Vi tilbyr også autoriserte og offisielle oversettelser, oversettelser innen medisin, finans, jus, markedsføring, turisme, patent og nettsider samt tolketjenester. Fortell oss hva det er du ønsker å få oversatt (nettsider, dokumenter, manualer, en presentasjon, en rapport, et patent, offisielle dokumenter osv), så gir vi deg et uforpliktende prisoverslag innen 1 time i kontortid.