NORSK-TYSK OVERSETTELSER

LinguaVox er spesialister i oversettelser fra norsk til tysk og fra tysk til norsk. Vi kan imidlertid også tilby oversettelser i over 1500 andre språkkombinasjoner, inkludert kombinasjoner av minoritetsspråk.

Vårt system for kvalitetsstyring er sertifisert i henhold til ISO 9001, og vår tyske oversettelsestjeneste i henhold til ISO 17100. Hvis du overlater din norsk-tysk-oversettelse til oss vil en oversetter oversette dokumentene til sitt morsmål. Deretter vil en korrekturleser med spesialkunnskaper i det aktuelle emnet sammenligne kildetekst og måltekst og foreslå endringer. En av våre prosjektkoordinatorer vil kontrollere alle fasene i prosjektet og foreta endelig kvalitetskontroll før levering.

Be om et uforpliktende, gratis prisoverslag for norsk-tysk oversettelse.

NORSK-TYSK OVERSETTELSESTJENESTE

  • Vi tilbyr også autoriserte og offisielle oversettelser, oversettelser innen medisin, finans, jus, markedsføring, turisme, patent og nettsider samt tolketjenester. Fortell oss hva det er du ønsker å få oversatt (nettsider, dokumenter, manualer, en presentasjon, en rapport, et patent, offisielle dokumenter osv), så gir vi deg et uforpliktende prisoverslag innen 1 time i kontortid.