AUTORISEREDE OVERSÆTTELSER FRA DANSK TIL SPANSK

Leder du efter en autoriseret dansk-spansk oversætter, som er godkendt af det spanske ministerium for udenrigsanliggender? Hos LinguaVox tilbyder vi autoriseret tolke- og oversættelsesservice fra dansk til spansk og spansk til dansk, udført af en dansk autoriseret oversætter, som er godkendt af det spanske udenrigsministerium.


Bed om et helt uforpligtende, gratis tilbud.

DANSK-SPANSK AUTORISERET OVERSÆTTELSESSERVICE

  • Officiel oversættelse af enhver slags dokumenter. En autoriseret oversætter vil bekræfte oversættelsen af det dokument du skal have oversat: et akademisk diplom, en straffeattest, et kørekort, en kontrakt, et søgsmål, titler, stiftelsesdokument for en virksomhed eller selskabsvedtægter, dine eksamenspapirer, en opfølgningsrapport ved adoption, en medicinsk rapport, dit stamtræ, en fødselsattest, en vielsesattest, en dødsattest, et pas, et patent, en arbejds- og opholdstilladelse, en fuldmagt, en dom, en økonomisk eller en børsrapport, en omsætningsopgørelse, dine uddannelsespapirer, et visum eller ethvert andet dokument.
  • Autoriseret oversættelse fra dansk til spansk. Officielle oversættelser fra dansk til spansk af oversættere, som er godkendte af det spanske udenrigsministerium.
  • Autoriseret oversættelse fra spansk til dansk.