SOUMI-ENGLANTI KÄÄNNÖKSET

LinguaVoxilla erikoistumme käännöksiin suomesta englantiin ja englannista suomeen. Tarjoamme kuitenkin käännöksiä yli 1500 eri kieliyhdistelmällä, mukaan lukien vähemmistökielien yhdistelmät.

Laadunvalvontajärjestelmämme on ISO 9001 -sertifioitu ja englannin kielen käännöspalvelumme on ISO 17100 -sertifioitu. Englannin kääntäjämme kääntävät ainoastaan äidinkieleensä ja heidän tulee täyttää yksi seuraavista kolmesta vaatimuksesta: 1) virallinen korkeakoulutus kielenkääntämisessä (tunnustettu tutkinto); 2) vastaava tutkinto missä tahansa muussa aineessa sekä vähintään kahden vuoden todistettavissa oleva kokemus kääntämisestä; tai 3) yli viiden vuoden todistettavissa oleva ammatillinen kokemus kääntämisestä. Myös englanninkielen tarkastajiemme on täytettävä samat vaatimukset ja lisäksi heillä on oltava vähintään kahden vuoden kokemus kääntäjinä asiakirjoissa käsitellyssä aiheessa.

Pyydä ilmainen hinta-arvio suomi-englanti käännökselle sitoumuksetta.

SUOMI-ENGLANTI KÄÄNNÖSPALVELU

  • Tarjoamme myös valallisia, virallisia, lääketieteellisiä, farmaseuttisia, tieteellisiä, taloudellisia, juridisia, markkinointi-, turismi-, patenttikirjojen ja verkkosivujen käännöksiä sekä tulkkipalvelun. Kerro meille mitä haluat käännettävän (verkkosivuja, asiakirjoja, oppaita, esitelmän, raportin, patentin, virallisia asiakirjoja jne.) ja me annamme sinulle sitomattoman hinta-arvion 1 tunnin sisällä aukioloaikoina.
  • Kääntäjämme kääntävät brittienglantiin ja Amerikan englantiin.