SUOMI-ITALIA KÄÄNNÖKSET

LinguaVoxilla erikoistumme käännöksiin suomesta italiaan ja italiasta suomeen. Tarjoamme kuitenkin käännöksiä yli 1500 eri kieliyhdistelmällä, mukaan lukien vähemmistökielien yhdistelmät.

Laadunvalvontajärjestelmämme on ISO 9001 -sertifioitu ja italian kielen käännöspalvelumme on ISO 17100 -sertifioitu. Tämä eurooppalainen standardi, joka on erityisesti käännösalalle, määrää että käännöspalvelun tulee muodostua vähintään kahdesta erillisestä ja pakollisesta vaiheesta: käännös ja puolueeton tarkistus (jonkun muun kuin kääntäjän toimesta) ja että selkeästi määritellään kääntäjien ja tarkistajien ammatilliset kyvyt (virallinen korkeakoulutus kielenkääntämisessä (tunnustettu tutkinto); vastaava tutkinto missä tahansa muussa aineessa sekä todistettavasti vähintään kaksi vuotta kokemusta kielenkääntämisessä; tai todistettavasti yli viisi vuotta ammatillista kokemusta kielenkääntämisessä).

Pyydä ilmainen hinta-arvio suomi-italia käännökselle sitoumuksetta.

SUOMI-ITALIA KÄÄNNÖSPALVELU

  • Tarjoamme myös virallisia, farmaseuttisia, tieteellisiä, taloudellisia, juridisia, markkinointi-, turismi-, patenttikirjojen ja verkkosivujen käännöksiä sekä tulkkipalvelun. Kerro meille mitä haluat käännettävän (verkkosivuja, asiakirjoja, oppaita, esitelmän, raportin, patentin, virallisia asiakirjoja jne.) ja me annamme sinulle sitomattoman hinta-arvion 1 tunnin kuluessa aukioloaikoina.