SUOMI-PORTUGALI KÄÄNNÖKSET

LinguaVoxilla erikoistumme käännöksiin suomesta portugaliin ja portugalista suomeen. Tarjoamme kuitenkin käännöksiä yli 1500 eri kieliyhdistelmällä, mukaan lukien vähemmistökielien yhdistelmät.

Portugalin kääntäjämme kääntävät ainoastaan äidinkieleensä ja heidän on täytettävä yksi seuraavista kolmesta vaatimuksesta: 1) virallinen korkeakoulutus kielenkääntämisessä (tunnustettu tutkinto); 2) vastaava tutkinto missä tahansa muussa aineessa sekä todistettavasti vähintään kaksi vuotta kokemusta kielenkääntämisessä; tai 3) yli viiden vuoden todistettavissa oleva ammatillinen kokemus kääntämisestä. Portugalin kielen tarkistajien on täytettävä samat vaatimukset ja lisäksi heillä on oltava vähintään kahden vuoden kokemus kääntäjinä asiakirjoissa käsitellyssä aiheessa.

Pyydä ilmainen hinta-arvio suomi-portugali käännökselle sitoumuksetta.

SUOMI-PORTUGALI KÄÄNNÖSPALVELU

  • ISO 9001 -sertifioitu laadunhallintajärjestelmä.
  • ISO 17100 -sertifioitu käännöspalvelu.
  • Tarjoamme myös virallisia, farmaseuttisia, tieteellisiä, taloudellisia, juridisia, markkinointi-, turismi-, patenttikirjojen ja verkkosivujen käännöksiä sekä tulkkipalvelun. Kerro meille mitä haluat käännettävän (verkkosivuja, asiakirjoja, oppaita, esitelmän, raportin, patentin, virallisia asiakirjoja jne.) ja me annamme sinulle sitomattoman hinta-arvion 1 tunnin sisällä aukioloaikoina.
  • Kääntäjämme kääntävät portugaliin ja Brasilian portugaliin.