SUOMI-SAKSA KÄÄNNÖKSET

LinguaVoxilla erikoistumme käännöksiin suomesta saksaan ja saksasta suomeen. Tarjoamme kuitenkin käännöksiä yli 1500 eri kieliyhdistelmällä mukaan lukien vähemmistökielien yhdistelmät.

Laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001 -sertifioitu ja saksan kielen käännöspalvelumme on ISO 17100 -sertifoitu. Mikäli annatte suomi-saksa käännöksenne tehtäväksi meille: kääntäjä kääntää asiakirjat äidinkieleensä, kyseessä olevaan aiheeseen erikoistunut tarkistaja vertaa alkuperäistä ja käännettyä tekstiä ja tekee korjausehdotuksia, ja lopuksi yksi projektien koordinaattoreista valvoo kaikkia projektin vaiheita ja suorittaa viimeisen laadunvalvonnan ennen toimitusta.

Pyydä ilmainen hinta-arvio suomi-saksa käännökselle sitoumuksetta.

SUOMI-SAKSA KÄÄNNÖSPALVELU

  • Tarjoamme myös virallisia, farmaseuttisia, tieteellisiä, taloudellisia, juridisia, markkinointi-, turismi-, patenttikirjojen ja verkkosivujen käännöksiä sekä tulkkipalvelun. Kerro meille mitä haluat käännettävän (verkkosivuja, asiakirjoja, oppaita, esitelmän, raportin, patentin, virallisia asiakirjoja jne.) ja me annamme sinulle sitomattoman hinta-arvion 1 tunnin sisällä aukioloaikoina.