SUOMI-ESPANJA KÄÄNNÖKSET

LinguaVoxilla erikoistumme käännöksiin suomesta espanjaan ja espanjasta suomeen. Tarjoamme kuitenkin käännöksiä yli 1500 eri kieliyhdistelmällä, mukaan lukien vähemmistökielien yhdistelmät.

Mikäli annat suomi-espanja käännöksesi tehtäväksi meille, asiakirjasi kääntää kääntämisen ammattilainen, joka täyttää ISO 9001/ISO 17100 -laadunhallintajärjestelmämme vaatimukset ja jolla on kokemusta asiakirjoissa käsitellyltä aihealueelta.

Pyydä ilmainen hinta-arvio suomi-espanja käännökselle sitoumuksetta.

SUOMI-ESPANJA KÄÄNNÖSPALVELU

  • Tarjoamme myös virallisia, farmaseuttisia, tieteellisiä, taloudellisia, juridisia, markkinointi-, turismi-, patenttikirjojen ja verkkosivujen käännöksiä sekä tulkkipalvelun. Kerro meille mitä haluat käännettävän (verkkosivuja, asiakirjoja, oppaita, esitelmän, raportin, patentin, virallisia asiakirjoja jne.) ja me annamme sinulle sitomattoman hinta-arvion 1 tunnin sisällä aukioloaikoina.
  • Espanjan ulkoministeriön akkreditoimien valantehneiden kääntäjien käännöspalvelu suomesta espanjaan. Teemme myös virallisia käännöksiä espanjasta suomeen.
  • Espanjan kääntäjämme kääntävät normaaliin tai kansainväliseen espanjaan ja kaikkiin espanjan muunnoksiin: Espanjan, Argentiinan, Bolivian, Chilen, Kolumbian, Costa Rican, Ecuadorin, El Salvadorin, Guatemalan, Päiväntasaajan Guinean, Hondurasin, Meksikon, Nicaraguan, Panaman, Paraguayn, Perun, Puerto Ricon, Dominikaanisen tasavallan, Uruguayn ja Venezuelan espanjaan.
  • Espanjan tulkit: yhteyshenkilö- (lause lauseelta) tai seuralaistulkkaus, konsekutiivitulkkaus, samanaikainen kuiskattu tulkkaus, samanaikainen tulkkaus tulkkauskopista, valaehtoinen (juridinen/oikeusistuimen tulkkaus oikeudenkäynneissä, notaarin toimistoissa jne.) ja puhelimitse (kolmen alaliittymän puhelut) tai pikaviestien välityksellä. Tarjoamme joitakin tulkkauksen lajeja ainoastaan Espanjassa (Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao jne.) ja tietyissä muissa Euroopan maissa (ole hyvä ja tiedustele).
  • Käännämme myös muihin Espanjassa puhuttuihin kieliin: baskiin, katalaaniin, galegoon ja Valencian katalaaniin.